top of page

Landa&Lyft

din dagliga stund

Vill Du få stopp på Surret och Spinnet och PÅ RIKTIGT börja ta de där stegen till att ÄGA Din Tid, Din Dag , Ditt Lugn och Energi?

Det här är din chans att hitta Gnistan, Glowet och Flowet!

Canva Design.png

Står du också här mitt i livet och undrar hur du hamnade i ekorrhjulet?

Hur ska du hinna med dig själv och dina drömmar när dagar, veckor månader rullar på utan att du ens hinner reflektera?

Kanske påverkas också av att kroppens hormoner just nu förändras och inget är sig riktigt likt? Hur ska du få rätsida på allt?

Kanske frågar du dig om det ens möjligt finna ro och mening i sig själv?

Jag skulle kunna slå vad om att du skrollat dig igenom massa olika yoga- och meditations-tips, kanske till och med anmält dig till en kurs, köpt en online (plus ett par klänningar för att pigga upp) men det har ändå inte riktigt fungerat för dig , eller?

Känner du igen dig?

Då välkomnar jag dig till en 6veckors challenge där jag via meditation, qigong och skrivövningar guidar Dig att Landa i det som är just Du, just Nu.

Du kommer via min app få ca 15 min träning per dag och kan alltid chatta med mig för vägledning och support. Det här är Din chans att hitta åter hitta Gnistan, Glowet och Flowet. Självklart har du fortsatt tillgång till materialet efter avslutad kurs. Jag ser fram emot möta Dig på Din resa.

Välkommen att anmäla dig via formuläret nedan. Tjänsten är självklart kopplad både till ePassi och Wellnet och kan bokas och betals direkt i deras appar och till övriga (ex benify) skriver jag godkända friskvårdskvitton.

När Du anmält dig får du en länk så du kan ladda ner och logga in på Appen som är kompatibel med både telefon, dator och iPad och Du kan komma igång direkt:)

Tidigare deltagares upplevelse:

"Landa & lyft var definitivt vad Pia fick en att känna! En underbar kurs som gav livet mer harmoni och en ny rutin mitt i livspusslet!"

Sandra

"Pia är en fin och omtänksam ledare på hälsans stig. Med varsamhet, empati och glädje leder hon dig i den riktning som du behöver just nu. Hon är lugn, inlyssnande och framförallt kunnig och professionell."

Karin

"Nu andas jag igen, tänk att jag missat att vara uppmärksam på det, och oj vilken skillnad det gör i mitt liv"

Anne

"De här veckorna satte en rutin i mig av att ta hand om mig själv varje dag om så bara föe en liten stund."

Jen

Get in touch

bottom of page